Obilo zabave za otroke in odrasle je na voljo v WOOP! Maribor. Nudijo več zabavnih atrakcij, organizirajo pa tudi praznovanja rojstnih dni. Počitek pa je na voljo v prijetnem baru.

Lokacija WOOP!, Maribor:

V Supernovi v Mariboru

Naslov: Tržaška cesta 7, Maribor

Vstop v park: na križišču Tržaške in Ptujske ceste, po stopnicah navzdol.

Parkirišče: veliko parkirišče pri Supernovi.

Koordinate parkirišča: 46.540614°N / 15.648456°E

WOOP Maribor

Pomembni podatki:

Čas zabave na vseh 3 atrakcijah: cca 2 – 3 h

Primerno za: otroke od cca 5 let naprej

Priporočena oprema: udobna in lahka športna oblačila in obutev, ki omogoča nemoteno gibanje.

Obvezna oprema: WOOP! zapestnica/kartica, ki jo kupimo na recepciji in nam ostane v trajni lasti. Ob naslednjem obisku jo imamo ponovno poleg. Nedrseče nogavice, ki jih prav tako kupimo na recepciji ter ostanejo v naši lasti.

Cenik: https://woop.fun/maribor-cenik/

Odpiralni čas: https://woop.fun/maribor-odpiralni-casi/

Spletna stran: https://woop.fun/maribor/

WOOP Maribor

OPIS DOSTOPA DO WOOP! MARIBOR

Če prihajamo s strani Ljubljane ali Ptuja, izberemo izvoz za Maribor center ter se peljemo v smeri centra Maribora, po Ptujski cesti. Ko prispemo do večjega križišča (s Tržaško cesto), na desni strani opazimo večjo zgradbo z napisom WOOP!. V tem križišču skrenemo desno ter takoj za tem ponovno desno na parkirišče pred Supernovo. Tam parkiramo ter se podamo nekaj metrov nazaj do vhoda v WOOP!.

WOOP! MARIBOR ZA OTROKE

Trampolini

Zagotovo so trampolini glavna atrakcija WOOP!-a. Na voljo je mnogo različnih trampolinov, kjer lahko otroci varno skačejo. V začetku prejmejo navodila preko videa, nato se s pomočjo animatorja razgibajo, na kar jih čaka nepopisna zabava na trampolinih.

Virtualna resničnost

Nova dimenzija igre, kjer se zabavamo z virtualno tehnologijo. Ta igra je primerna za otroke od cca 6 let dalje. Igra jo lahko največ 4 igralci. Nadenemo si virtualna očala in avantura se prične. Znajdemo se v drugem svetu, kjer se bojujemo s sovražniki ali pa v kateri izmed drugih igric.

Sobe pobega

V sobah pobega odkrivamo uganke, raziskujemo svetovno znane zgodbe, na vse poteze se trudimo, da lahko na zabaven način pobegnemo iz sobe. Na voljo so štiri tematske zgodbe, med katerimi ima vsaka svojo stopnjo težavnosti. Najpreprostejša je primerna za otroke od 15 let dalje.

Gostinska ponudba

V sklopu WOOP!-a je tudi prijetna gostinska ponudba.