O NAS

Občutek neskončne svobode je to, kar mi daje smisel življenju. Odkar pomnim, se aktivnosti kar vrstijo ena za drugo. Že v otroštvu so me domači vpeljali v svet športa, v odkrivanje lepot Slovenije ter bližnjih držav. Še posebej pa me je s potovanji okužila moja oma, ki me je na prvo daljše potovanje peljala v času moje osnovne šole. Nizozemska je bila tista, s katero se je začelo moje odkrivanje tega čudovitega planeta. Občutek neskončne svobode s športom ter na potovanjih se je kar vrstil eden za drugim, tako z omo, mamo, prijatelji, partnerjem in sedaj že s hčerko Suzi ter sinom Nejem.

Po svetu z omo

Neobičajno je, da so kmečki ljudje potovali. A očitno imamo v družini tako močno popotniško žilico, da sta oma in deda kljub veliki kmetiji in ogromno dela vsako leto nekam odpotovala. Po dedkovi bolezni sem njegovo mesto ominega sopotnika nadomestila jaz. Skupaj sva potovali kar slabih 20 let ter obiskali mnogo držav tako po Evropi, Ameriki, Aziji ter Afriki. Omino zadnje potovanje je bilo pri njenih 82 letih od Belorusije do Andore.

Po svetu s partnerjem

S potovanji sem okužila svojega partnerja Jerneja, ki je po čudovitem potovanju po Filipinih, Fijiju, Novi Zelandiji, Peruju…potovanja nedvomno vzljubil. Oba sva motorista in oba mnenja, da je prav posebno odkrivanje neznanih dežel tudi z motorji. Na potovanjih uživava v potapljanju, surfanju, pozimi na deskanju na snegu in smučanju. Najina skupna točka pa je tudi glasba, ki je razlog, da sva se spoznala.

Po svetu s starši

Oma in deda sta svojo popotniško žilico prenesla tudi na mojo mamo. K sreči potovanja obožuje tudi moj očim in skupaj smo na potovanju odlična kombinacija, še posebej danes, ko sta z nami Suzi in Nej.

Po svetu z otrokoma, Suzi in Nejem

Nosečnost me je zelo pozitivno presenetila, seveda pa sem se tudi nekoliko zamislila, kako pa sedaj po svetu, kako bo z vsemi mojimi aktivnostmi, kako se ukvarjati s športom… Kmalu sem dojela, da se vse da, le nekoliko se je potrebno prilagoditi. Danes otroka, ki njima so bila potovanja in hribi položeni v zibelko, sprejemata vse te aktivnosti z zvrhano žlico veselja.

Po svetu s prijatelji

Prijatelji so zelo pomemben del mojega življenja. Z njimi sem doživela mnogo in mnogo še bom. Prav tako sem z njimi tudi prepotovala nekaj sveta in uživala v mnogih športnih aktivnostih, zabavah ter drugih druženjih. Oni so tu in vedno bodo! Ob tem se zahvaljujem moji dobri prijateljici, sošolki na dodiplomskem in podiplomskem študiju, sopotnici na nekaj potovanjih ter pri mnogih športnih in drugih aktivnostih, Nataši Mahne za ustvarjeno to čudovito spletno stran!