Pachamama center nudi prostore za meditacijo, druženje, v sožitju z naravo. Njihov način življenja je drugačen, je sproščen, povezan z naravo, vse obiskovalce sprejmejo drugače, tako da se počutimo pri njih kot ena velika družina. Ustanovitelja Dhiraj in Luz poskrbita za prijetno počutje. Dhiraj vodi različne tehnike meditacij, Luz pa skrbi za vrtove, kuhanje in umetniške projekte. Izdelujejo različne izdelke, vse povezane z naravo.

Dostop do Kunove, Pachamama center:

Ljubljana – Pachamama center:

Razdalja: 157 km

Čas vožnje: 1 h 30 min

Maribor – Pachamama center:

Razdalja: 36 km

Čas vožnje: 30 min

Murska Sobota – Pachamama center:

Razdalja: 26 km

Čas vožnje: 20 min

Koordinate Pachamama centra: 46.592425°N / 15.945269°E

Pachamama center

Pomembni podatki:

Primerno za: vse vrste obiskovalcev, otroke od cca 3 leta dalje

Čas obiska: priporočamo minimalno 2h ali po želji več

Način ogleda: sami se lahko sprehodimo po urejenih in označenih poteh

Vozički: za vozičke primerno le v nekaj predelih, ne da se po vseh poteh

Donacija za ogled: 5 EUR, za otroke brezplačno

Naslov: Kunova 13, Spodnji Ivanjci

Odpiralni čas: ves dan. Priporočamo, da se za obisk najavite.

Spletna stran: https://www.pachamama-center.si/

Kontakt: luz.pachamama@gmail.com, 031 270 943, 068 141 058

Pachamama center

OPIS DOSTOPA DO IZHODIŠČA

Iz Ljubljane se zapeljemo do Maribora, od koder nadaljujemo v smeri Murske Sobote. Iz avtoceste zapustimo izvoz za Cerkvenjak. Nadaljujemo za Cankovo, Komarnico in v smeri Kunove. Ker ni posebej označeno in je med potjo nekaj križišč, predlagamo uporabo navigacije.

Če se pripeljemo iz smeri Murske Sobote, na avtocesti izberemo izvoz za Sv. Jurij ob Ščavnici. Nato skrenemo za Grabonoš, Spodnji Ivanjci, od tam dalje pa priporočamo uporabo navigacije.

PACHAMAMA CENTER ZA OTROKE

Ogled

Ogled Pachamama centra je zanimivo doživetje za vse obiskovalce. Ob prepletanju narave ter najrazličnejših doma ustvarjenih zanimivosti preseneti prav vsakega, ki si to ogleda. Med ogledom bomo opazili mnogo mozaikov, vrtove, različne objekte iz naravnih materialov. Na voljo je tudi več klopi za počitek.

Sprehod med bambusi

V Pachamama centru si lahko ogledamo gromozanske bambuse, kakršne le redko vidimo v teh krajih. Sprehod med bambusi je prava atrakcija za otroke.

Trgovinica

Za spomin si lahko kupimo kakšnega izmed doma izdelanih izdelkov, med katerimi so čudoviti leseni izdelki, domača kozmetika, na voljo je tudi domači med…