Minicity Ljubljana je tematski interaktivni park za otroke. Gre za kreativno mesto, kjer se otroci lahko preizkusijo v najrazličnejših poklicih. Lahko so gasilci, policisti, prodajalci, zobozdravniki, vrtnarji, TV voditelji, snemalci in še marsikaj.

Lokacija Minicity Ljubljana:

BTC LJUBLJANA, HALA A, poleg vhoda A1, nasproti Kristalne palače

Naslov: Šmartinska cesta 152

Koordinate Minicity Ljubljana: 46.067556°N / 14.541609°E

Pomembni podatki:

Primerno za: otroke od 3 do 12 let

Primeren čas: vsi letni časi

Čas aktivnosti: vsaj 1 h in več (po želji)

Vstopnina: za otroke 4,9 EUR (s spremljevalcem), otroci mlajši od 2 let imajo brezplačno. Cena je za 1 h, obisk si lahko z doplačilom podaljšamo.

Delovni čas: od ponedeljka do sobote od 9h do 20h, nedelje od 9h do 18h

Spletna stran: https://www.minicity.si/ Kontakt: info@minicity.si

Minicity Ljubljana

OPIS DOSTOPA DO MINICITY LJUBLJANA

Zapeljemo se do trgovskega središča BTC in poiščemo HALO A. Predlagamo parkiranje na večjem urejenem parkirišču med HALO A in IKEO. Nato se podamo peš do vhoda A1, ki je nasproti Kristalne palače. Tam je tudi vhod v Minicity Ljubljana.

MINICITY ZA OTROKE

Minicity je podoba kreativno mesto oziroma tematskega parka, kjer otroci lahko povsem sami preizkusijo najrazličnejše poklice. Tam so ulice, so križišča, ceste, hiške. V hiškah so trgovine, policija, banka, gasilska enota…skupaj več kot 40 tematskih kotičkov. Otroci lahko tako spoznajo svoje sanjske poklice ter hkrati dobijo tudi uporabna znanja.

Preizkusijo se lahko v več kot 50 poklicih

Otroci se lahko v Minicity preizkusijo v več kot 50 različnih poklicih. Tam je na voljo nekaj povsem pravih artiklov za pomoč pri delu, kot je npr. prava kamera za snemanje v studio. Vse ostalo pa je urejeno tako kot da je pravo. Otroci se lahko tam povsem vživijo v najrazličnejše poklice.

Animatorji

V Minicity so na voljo izurjeni animatorji, ki otrokom na zabaven način predstavijo najrazličnejše poklice. Hkrati pa jim lahko brez vseh skrbi prepustimo otroke in se podamo po nakupih. Otroci bodo ta čas v varnih rokah ter se hkrati tudi zelo zabavali.

Dodatna ponudba

V Minicity je na voljo tudi lokal, kjer se lahko spočijemo in popijemo kakšno pijačo. Ne gre za vrsto lokala, kot so nam poznani, temveč za lokal, kjer si pijačo sami vzamemo iz hladilnika. Poleg pa je tudi recepcija, kjer se lahko vse dogovorimo.

Praznovanje rojstnega dne

Zagotovo bi bil vsak otrok presrečen, če bi lahko praznoval rojstni dan v Minicity. V Minicity je to seveda mogoče. Potrebna je le predhodna najava za termin. Več o praznovanju rojstnih dni v Minicity najdete na njihovi spletni strani.

Igralnice

Na voljo so tudi igralnice, kjer je za otroke pravi raj. Lahko se spuščajo po toboganu, plezajo, se igrajo z žogo, se vozijo s skiroji in se preizkusijo celo v adrenalinskem parku.