Največji trampolin park v Sloveniji se nahaja na Dolenjskem, v Novem mestu in ponuja več kot 680 m2 skakalnih površin. Je prostor, kjer se otrokom uresničijo sanje, kjer neizmerno uživajo ob različnih atrakcijah. Park je primeren tudi za odrasle. Za tiste, ki pa otroke tja le pripeljejo, je na voljo odlična gostinska ponudba s čudovitim razgledom.

DOSTOP:

Ljubljana – Flypark – Trampolin Dolenj’c = 64 km, 50 min

Maribor – Flypark – Trampolin Dolenj’c = 128 km, 1h 50 min

Koper – Flypark – Trampolin Dolenj’c = 165 km, 2 h

Zagreb – Flypark – Trampolin Dolenj’c = 76 km, 1 h

Koordinate Flypark – Trampolin Dolenj’c = 45.844536°N / 15.157283°E

Flypark - Trampolin Dolenj'c

POMEMBNI PODATKI

Naslov: Na Brezovici 50, 8000 Novo mesto

Spletni naslov: https://flypark.si/

Kontakt: info@flypark.si; 051 275 275

Kontakt za rojstnodnevne zabave in skupine: tina@flypark.si; 051 269 269

Primerno za: vse vrste obiskovalcev, ki so željni skakanja po trampolinih.

Priporočen čas obiska: minimalno ena uro do več ur oziroma po želji.

Odpiralni čas: v toplejšem delu leta, od ponedeljka do nedelje od 9:00 do 21:00

Flypark - Trampolin Dolenj'c

OPIS DOSTOPA

Flypark trampolin se nahaja v Novem mestu. Od avtoceste do parka nas loči le minuta vožnje. Na avtocesti izberemo izvoz za Novo mesto zahod ter nato skrenemo za Dolenje Karteljevo/Trebnje/Trebelno in sledimo oznakam za Hotel Dolenj’c. Kljub temu, da je park skoraj tik ob avtocesti, ga obdaja čudovita narava in od njega se raztezajo še lepši razgledi.

PONUDBA

V sklopu parka je poleg zabavnih trampolinov še več odlične ponudbe. Restavracija, kavarna in Hotel Dolenj’c nudijo odlično hrano in prenočišča. Za otroke pa so na voljo še druga igrala, ki se nahajajo pod pravim, z pravljičnimi junaki porisanim potniškim letalom.

FLYPARK – TRAMPOLIN DOLENJ’C ZA OTROKE

Atrakcije

V Flypark – Trampolin Dolenj’c je na voljo več atrakcij za otroke in tudi ostale obiskovalce. Otroci radi preizkusijo vse, torej od prostega skakanja, interaktivnih igerc, Airbaga, Ninja parka, Parkour poliglona, Battle beama, tobogana in nekoliko večji otroci se radi preizkusijo tudi v High performane trampolinu, kjer lahko skočijo zares visoko.

Posebno vzdušje je zvečer

Ko pade mrak in se prižgejo večbarvne lučke, otroci še posebej uživajo. Če je ob tem še lep razgled na sončni zahod, je zabava na trampolinih še lepša.

Ostala igrala

Poleg terase od restavracije se nahajajo pod poslikanim potniškim letalom otroška igrala. Že samo pogled na pravo potniško letalo, ki je poslikano z pravljičnimi junaki, je prava atrakcija. V primeru slabega vremena pa je možna zabava za otroke in odrasle tudi v notranjih prostorih, kjer je biljard, bowling, avtomati in še mnogo zabavnega.