WOOP! Murska Sobota nudi obiskovalcem sprostitev in zabavno s prijatelji ali družinskimi člani. 4 različne atrakcije so na voljo, med katerimi si lahko izberete najbolj zanimivo zase ali pa se podate kar na vse štiri. Organizirajo tudi rojstnodnevne zabave in Teambuildinge.

Dostop do WOOP! Murska Sobota:

Ljubljana – WOOP! Murska Sobota:

Razdalja: 180 km

Čas vožnje: 1 h 40 min

Maribor – WOOP! Murska Sobota:

Razdalja: 59 km

Čas vožnje: 400 min

Koordinate WOOP! Murska Sobota: 46.670134°N / 16.177082°E

WOOP! Murska Sobota

Pomembni podatki:

Lokacija: v zgornjem nadstropju prodajnega centra BTC City Murska Sobota

Naslov: Nemčavci 1d, Murska Sobota

Čas zabave v vseh 4 atrakcijah: cca 3 h

Primerno za: otroke od cca 6 let naprej

Priporočena oprema: udobna in lahka športna oblačila in obutev, ki omogoča nemoteno gibanje.

Obvezna oprema: WOOP! zapestnica/kartica, ki jo kupimo na recepciji in nam ostane v trajni lasti. Ob naslednjem obisku jo imamo ponovno poleg. Nedrseče nogavice, ki jih prav tako kupimo na recepciji ter ostanejo v naši lasti.

Cenik: https://woop.fun/murska-sobota-cenik/

Odpiralni čas: četrtek – sobota od 16:00 – 20:00 in ob nedeljah od 11:00 – 18:00. Od ponedeljka do srede je zaprto.

Spletna stran: https://woop.fun/murska-sobota/

WOOP! Murska Sobota

OPIS DOSTOPA DO WOOP! MURSKA SOBOTA

Iz Ljubljane se peljemo po avtocesti do Maribora, od koder nadaljujemo proti Murski Soboti. Izvoz iz avtoceste izberemo za Mursko Soboto vzhod. Nato se peljemo proti centru Murske Sobote in ko že prispemo v mesto, v prvem krožnem križišču skrenemo desno, v naslednjem pa levo. Nato se nekaj časa peljemo naravnost in ko ponovno prispemo do krožnega križišča, skrenemo desno na prvi izvoz ter kmalu za tem na levi strani opazimo BTC City Murska Sobota. Parkiramo na označenem parkirišču ter se podamo v zgornje nadstropje, kjer najdemo WOOP!.

WOOP! MURSKA SOBOTA ZA OTROKE

WOOP! izzivi

Gre za zabavne igre, kjer se vsaka igra izvaja v svoji sobi. Ob vstopu v sobo sami določimo težavnost igre, ki jo želimo. Na voljo je 20 različnih nalog v treh različnih kategorijah. V nekaterih se preizkusimo v športnih zmogljivostih, v drugih v logiki razmišljanja in v tretjih v spretnosti.

Virtualna resničnost

Nova dimenzija igre, kjer se zabavamo z virtualno tehnologijo. Ta igra je primerna za otroke od cca 6 let dalje. Igra jo lahko največ 6 igralcev in sicer na 36 m2 poligonu. Nadenemo si virtualna očala in avantura se prične. Znajdemo se v drugem svetu, kjer se bojujemo s sovražniki ali pa v kateri izmed drugih igric.

Laser tag

Skupna igra z laserji, kjer doživimo pristno pustolovsko doživetje. Sodelujejo lahko minimalno 4 osebe, od 6 let naprej. Z laserskim orožje se lovimo ter streljamo med preprekami.

Sobe pobega

V sobah pobega odkrivamo uganke, raziskujemo svetovno znane zgodbe, na vse poteze se trudimo, da lahko na zabaven način pobegnemo iz sobe. Na voljo so tri tematske zgodbe, med katerimi ima vsaka svojo stopnjo težavnosti. Enostavnejša je primerna za otroke od 6 let dalje.